OSTALI PROIZVODI

5.0t Viljuškar za težak teren sa pogonom na sva četiri točka

2.5 3.5t viljuskar za teren sa pogonom na sva cetiri tocka

2.5-3.5t viljuškar za teren sa pogonom na sva četiri točka

2.5 3.5t viljuskar sa dva kotaca za pogon na grube terene

2.5-3.5t viljuškar sa dva kotača za pogon na grube terene

5.0t Viljuskar za tezak teren sa pogonom na sva cetiri tocka

5.0t Viljuškar za težak teren sa pogonom na sva četiri točka

12 16t viljuskar sa uravnotezenim unutrasnjim sagorevanjem

12-16t viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem

14 18t viljuskar sa balansom sa unutrasnjim sagorevanjem

14-18t viljuškar sa balansom sa unutrašnjim sagorevanjem

Sigurnost
Zahvaljujući krugu ulja za upravljanje i krugu kocionog ulja nezavisni su jedan od drugog, čime se smanjuje smetnje kočnice na upravljaču, hidraulični kocioni sistem je vrlo siguran. Sa strukturom kocionog ventila i akumulatora, sigurniji je i pouzdan.

Comfort
Sa vešanjem i integrisanim štitnikom iznad glave, potpuno plutajućim menjačem, složenim amortizerom motora i sedištem za oslanjanje, vožnja je udobnija, a vibracije i buka kamiona mogu se smanjiti. Odličnu preglednost prema gore pruža veliki krovni ekran, u stvari, vidljivost na svim stranama je odlicna.

Održavanje
Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne ploče za pristup pogonskom sklopu. Poklopac hladnjaka može se lako okrenuti rukom kako bi se omogućili brzi pregledi ili servisiranje.

Pouzdanost
Ojacana šasija kamiona sa CAE simulacionim softverom, optimizovanog dizajna, izvedena je za ugradnju cilindra nagiba i upravljačke osovine upravljača. Dvostruki vazdušni filteri i dvostepeni vazdušni filter uzeti su kao standardna konfiguracija koja garantuje da motor može da radi dugo i pod optimalnim statusom. Diferencijal je posebno dizajniran za neravan teren i ima ručnu blokadu diferencijala koja pruža vrhunsku vucu tokom loših vremenskih uslova i grubih radnih površina, a druga blokada sprecava gubitak energije pri okretanju jednog točka. Mokra kočnica nudi maksimalni vek trajanja vašem kočionom sistemu.

Gde se nalazimo

Kontakt info