OSTALI PROIZVODI

2.5-3.5t viljuškar sa dva kotača za pogon na grube terene

2.5 3.5t viljuskar za teren sa pogonom na sva cetiri tocka

2.5-3.5t viljuškar za teren sa pogonom na sva četiri točka

2.5 3.5t viljuskar sa dva kotaca za pogon na grube terene

2.5-3.5t viljuškar sa dva kotača za pogon na grube terene

5.0t Viljuskar za tezak teren sa pogonom na sva cetiri tocka

5.0t Viljuškar za težak teren sa pogonom na sva četiri točka

12 16t viljuskar sa uravnotezenim unutrasnjim sagorevanjem

12-16t viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem

14 18t viljuskar sa balansom sa unutrasnjim sagorevanjem

14-18t viljuškar sa balansom sa unutrašnjim sagorevanjem

POUZDANOST
Hidraulični prenos sa suspenzijom sa dva stepena prenosa napred i jednim unazad, obezbedjujući veću brzinu i veću ocenjivost; Pogonska osovina opremljena je gumama sa širokim i dubokim gazećim slojem, poboljšanim kočnicama, ležajevima, diferencijalom sa funkcijom automatskog zaključavanja, kao i poboljšanim sklopom upravljačke osovine koji pruža vrhunsku vuću tokom loših vremenskih uslova i grubih radnih površina.

PRODUKTIVNOST
Novi dinamički hidraulični upravljački sistem koji detektuje opterećenje doprinosi smanjenju gubitka hidraulike i poboljšanju energetske efikasnosti. Novi efikasan sistem osvetljenja koristi LED osvetljivač i novi tip reflektora za smanjenje potrošnje energije, značajno poboljšanje performansi osvetljenja i produženje radnog vremena.

UDOBAN RAD
U razvoju viljuškara za teren uvek se uzima u obzir udobnost i lako rukovanje, na primer, primenjuju se poboljšani nivoi vibracija, složena amortizer motora i potpuno plutajuće sedište i kabina. Udobnost takodje doprinosi povećanju produktivnosti i smanjenju buke.

LAKO ODRŽAVANJE
Poklopac na ploči se može podići jednostavno radi provere kočione tečnosti. Kuka koja se lako otvara omoguc´ava brz pristup motornom prostoru.

Gde se nalazimo

Kontakt info