OSTALI PROIZVODI

2.5-3.5t viljuškar za teren sa pogonom na sva četiri točka

2.5 3.5t viljuskar za teren sa pogonom na sva cetiri tocka

2.5-3.5t viljuškar za teren sa pogonom na sva četiri točka

2.5 3.5t viljuskar sa dva kotaca za pogon na grube terene

2.5-3.5t viljuškar sa dva kotača za pogon na grube terene

5.0t Viljuskar za tezak teren sa pogonom na sva cetiri tocka

5.0t Viljuškar za težak teren sa pogonom na sva četiri točka

12 16t viljuskar sa uravnotezenim unutrasnjim sagorevanjem

12-16t viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem

14 18t viljuskar sa balansom sa unutrasnjim sagorevanjem

14-18t viljuškar sa balansom sa unutrašnjim sagorevanjem

Koncept Višenamjenski koncept odnosi se na sposobnost viljuškara da radi u mnogim različitim područjima, sa odličnim performansama bez obzira na teške uslove. Performanse Potpuno plutajući hidraulični menjač „tri napred i jedan pozadi“, sa funkcijom prekidača 2WD i 4WD, može obezbediti veću brzinu vožnje i jaču ocenjivost

Pogonska osovina je opremljena širokim pneumatikom sa dubokim gazećim slojem, mokrom kočnicom, mehanizmom diferencijala sa elektronskom blokadom, kao i ojačanom upravljačkom osovinom upravljača i može se bolje prilagoditi posebnim uslovima rada. Pouzdanost Dvostruki vazdušni filter, kombinovani radijator dodatnog kapaciteta sa serpentinskim talasom i optimizovanim kanalom za odvodenje toplote poboljšavaju sposobnost rasipanja toplote da zadrže pouzdanost motora čak i u teškim primenama.

Oscilirajuća upravljačka osovina omogućava bilo kojem kotacu da prede prepreke držeči kamion i teret u ravnini. Manevrisanje Na primer, rastojanje do tla je 270 mm za 3.0t, nudi veće okretnosti i održava viljuškara u najtežim primenama, a ipak zadržavamo veoma nisko težište, koristeći distribuiranu težinu viljuškara, dajući mu odlična stabilnost. Produktivnost Novi dinamicki hidraulični upravljački sistem koji detektuje opterećenje doprinosi smanjenju gubitka hidraulike i poboljšanju energetske efikasnosti.

Sistem menjača dobija maksimalne performanse od motora bez postizanja visokih obrtaja, što omoguc´ava uštedu goriva, smanjenje nivoa buke i povećanje veka trajanja motora. Udoban rad U razvoju viljuškara za teren uvek se uzima u obzir udobnost i lako rukovanje, na primer, primenjuju se poboljšani nivoi vibracija, složena amortizer motora i potpuno plutajuće sedište i kabina. Udobnost takode doprinosi povećanju produktivnosti i smanjenju buke.

Dodatni prostor za stopala obezbedjen je za značajno smanjenje umora rukovaoca, a klizni korak čini ulazak i izlazak lakim i bezbednim. Novo dizajnirani upravljač, novi kocioni sistem i poluge koje se lako koriste pružaju potpunu upravljivost. Ekološka prihvatljivost Svaki model koristi posebno razvijen motor za optimalnu ravnotežu snage i superiorne ekološke performanse, viljuškar je u skladu sa regulativama EU ? i EAP ? o kontroli. Lako održavanje Kuka koja se lako otvara omogućava brz pristup motornom prostoru. Dvodelni dizajn olakšava podizanje i uklanjanje podne ploče za pristup pogonskom sklopu. Pričvršćivaci poklopca hladnjaka mogu se lako okretati rukom kako bi se omogućili brzi pregledi ili servisiranje.

Gde se nalazimo

Kontakt info