OSTALI PROIZVODI XF SERIJE

XF serija 8.0-12t Viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem

XF serija 1.0 3.5t Viljuskar sa protivtezom sa unutrasnjim sagorevanjem

XF serija 1.0-3.5t Viljuškar sa protivtežom sa unutrašnjim sagorevanjem

XF serija 5.0 7.0t Viljuskar sa balansom sa unutrasnjim sagorevanjem

XF serija 5.0-7.0t Viljuškar sa balansom sa unutrašnjim sagorevanjem

XF serija 8.0 12t Viljuskar sa uravnotezenim unutrasnjim sagorevanjem

XF serija 8.0-12t Viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem

XF serija Viljuskar sa uravnotezenim balastom i unutrasnjim sagorevanjem 4.0 5.5t

XF serija Viljuškar sa uravnoteženim balastom i unutrašnjim sagorevanjem 4.0-5.5t

XF2 serija Viljuskar sa uravnotezenim pogonom i unutrasnjim sagorevanjem 2.0 3.5t

XF2 serija Viljuškar sa uravnoteženim pogonom i unutrašnjim sagorevanjem 2.0-3.5t

XF serija 8.0-12t Viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem.
U ovom novom viljuškaru sa unutrašnjim sagorevanjem XF serije 8-12T primenjene su najnovije tehnologije viljuškara, što je dostignuće Hangcha-e nakon više od 30 godina iskustva u proizvodnji viljuškara. Opcionalni elektro-hidraulični proporcionalni sistem upravljanja, aluminijumski hladnjak sa pozlaćenim perajama, upravljač sa podešavanjem nagiba i novi dizajnerski kran koriste se za postizanje udobnog i ergonomskog rada.

Amortizacija udara, amortizer i sedište za oslanjanje primenjuju se radi smanjenja vibracija.
Svi dizelski motori koje koristi ova mašina su u skladu sa EU-III regulacijom o emisiji izduvnih gasova. Ekološki materijali se koriste u ne-azbestnoj kocionoj papučici i novom tipu zaptivne zaptivke. Optimizovani izduvni i usisni prigušivac i tehnologije zaštite od buke koriste se za smanjenje nivoa buke .

Hidraulicno upravljanje sa senzorom opterećenja, novi efikasan sistem osvetljenja i novi tip reflektora usvojeni su u ovom viljuškaru sa unutrašnjim sagorevanjem radi smanjenja hidrauličkih gubitaka i potrošnje energije, produžavanja radnog veka viljuškara i povećanja brzine podizanja , optimizacijom dizajna menjača, pogonski sklop obezbedjuje veću efikasnost .

Šasija, kran i prednja /zadnja osovina visoke čvrstoće primenjeni su u ovom viljuškaru XF serije . Svi kontroleri, releji i sigurnosni osiguraci ugradeni su u kutiju kontrolera, bez vode i prašine. A glavne elektronske komponente su vodootporne. Izmedju akumulatora i rezervoara za gorivo postavljene su zaštite i ploča kako bi se produžio radni vek akumulatora .

Senzorski sistem sedišta kombinuje funkcije podizanja/naginjanja i zaključavanja pri kretanju. Uredjaj za prigušivanje i uredjaj za zaključavanje amortizera poklopca motora usvojeni su radi osiguranja sigurnosti. Kocionom dobosu i vazdušnom filtru je lako pristupiti i zato se lako zamenjuju , merna šipka za nivo motornog ulja, hidraulični filter, separator vode su laki za pristup i proveru. Dok se zadnji poklopac hladnjaka otvara.

Gde se nalazimo

Kontakt info