OSTALI PROIZVODI XF SERIJE

XF serija 5.0-7.0t Viljuškar sa balansom sa unutrašnjim sagorevanjem

XF serija 1.0 3.5t Viljuskar sa protivtezom sa unutrasnjim sagorevanjem

XF serija 1.0-3.5t Viljuškar sa protivtežom sa unutrašnjim sagorevanjem

XF serija 5.0 7.0t Viljuskar sa balansom sa unutrasnjim sagorevanjem

XF serija 5.0-7.0t Viljuškar sa balansom sa unutrašnjim sagorevanjem

XF serija 8.0 12t Viljuskar sa uravnotezenim unutrasnjim sagorevanjem

XF serija 8.0-12t Viljuškar sa uravnoteženim unutrašnjim sagorevanjem

XF serija Viljuskar sa uravnotezenim balastom i unutrasnjim sagorevanjem 4.0 5.5t

XF serija Viljuškar sa uravnoteženim balastom i unutrašnjim sagorevanjem 4.0-5.5t

XF2 serija Viljuskar sa uravnotezenim pogonom i unutrasnjim sagorevanjem 2.0 3.5t

XF2 serija Viljuškar sa uravnoteženim pogonom i unutrašnjim sagorevanjem 2.0-3.5t

Najnovije tehnologije viljuškara primenjuju se u XF seriji viljuškara sa unutrašnjim sagorevanjem XF serije 5-7T, koja su dostignuća kompanije Hangcha za više od 30 godina iskustva u proizvodnji viljuškara. Hidraulični upravljački sistem sa senzorom opterećenja, efikasan novi sistem osvetljenja i reflektor novog tipa smanjuju hidraulične gubitke i potrošnju energije, produžavaju radni vek vozila i povećavaju brzinu podizanja.

Optimiziranjem dizajna menjača, pogonski sklop pruža veću efikasnost i veću brzinu vožnje. Svi dizel motori u upotrebi u skladu su sa EU-Regulacijom o emisiji izduvnih gasova Stage-III, koja omogućava nisku emisiju izduvnih gasova. Materijali koji ne štete životnoj sredini koriste se u papučicama kočnica bez azbesta i novom zaptivnom zaptivkom.

Optimizovani izduvni i usisni prigušivač i tehnologije zaštite od buke smanjuju nivo buke . Štaviše, ovaj proizvod karakteriše udoban i ergonomski rad. Opcionalni elektro-hidraulični proporcionalni sistem upravljanja, aluminijumski hladnjak sa pojačanim perajima, upravljač malog prečnika sa podešavanjem nagiba i novoprojektovani jarbol koriste se u viljuškaru sa unutrašnjim sagorevanjem XF serije 5-7T radi postizanja udobnog i ergonomskog rada . Amortizacija udara, sistem mekog sletanja /podizanja, amortizeri i sedište za oslanjanje primenjuju se radi smanjenja vibracija. Štaviše, udoban rad takode doprinosi većoj produktivnosti.

Vazdušni filter , šasija velike cvrstoće, jarbol i prednja /zadnja osovina primenjuju se u mašini. Svi kontroleri, releji i sigurnosni osigurači smešteni su u kutiji kontrolera, bez vode i prašine. A glavne elektronske komponente su vodootporne. Novi kontroler vozila integriše sve električne komponente, a novi čistač vazduha sa žigom izdržljiv je i otporan na vibracije.

Rotirajućem držacu boca za LPG i vazdušnom filteru je lako pristupiti, pa se zato lako zameniti. Svi merni štap za nivo motornog ulja, hidraulicni filter, separator vode lako se pristupaju i proveravaju. Prednji poklopac radijatora može se automatski otvoriti kako se zadnji poklopac otvara. U kocionom sistemu ove mašine primenjuje se akumulator energije. Senzorski sistem sedišta integriše funkcije podizanja/naginjanja i putovanja. Uredjaj za prigušivanje i uredjaj za zaključavanje amortizera poklopca motora koriste se radi osiguranja sigurnosti.

Gde se nalazimo

Kontakt info