OSTALI PROIZVODI A SERIJE

A Serija 1.0 3.5t cetiri tocka

A Serija 1.0-3.5t (četiri točka)

A Serija 1.5t

A Serija 1.5t

A serija 4.0 4.99t cetiri tocka

A serija 4.0-4.99t (četiri točka)

A serija 12 16t cetiri tocka

A serija 12-16t (četiri točka)

A serija 14 16t cetiri tocka

A serija 14-16t (četiri točka)

A Serijski elektricni viljuskar sa dvostrukim pogonom

A Serijski električni viljuškar sa dvostrukim pogonom

A serija 14-16t (četiri točka)

Elektricni viljuškar, sa ključnim dijelovima pratećih proizvoda svetski poznatih proizvodjača, odlikuje se izvrsnim performansama, pouzdanošću i izdržljivošću, visokom sigurnošću, kao i elegantnim, postojanim, jednostavnim, ali svijetlim izgledom. Proizvod se može primeniti za širok spektar namena i pogodan je za razlicite uslove rada, ukljucujući unutrašnje i spoljašnje prostore.

Pogonski sistem
Putni motor naizmenicne struje svetski poznatog brenda odlikuje snažna snaga, potpune zaštitne funkcije i ne zahteva održavanje, sa značajno povećanom pouzdanošću i radnim vekom, kao i smanjenim troškovima održavanja i servisiranja; teška pogonska osovina svetski poznatog brenda odlikuje se dvostepenim redukcionim pogonom, pogonom sa dva motora, višeslojnim kočnicama za mokru vožnju i pomoćnom kočnicom motora, sigurnošću i pouzdanošću, a sistem je potpuno zatvoren, ne zahteva održavanje i pogodan je za teškim uslovima rada.

Hidraulični sistem
Sistem je opremljen elektro-hidrauličnim proporcionalnim sekcijskim ventilom svetski poznate marke, pumpom sa tihim zupčanikom, upravljačkom ručicom za električno upravljanje i motorom pumpe za naizmeničnu struju. Hidraulični sistem koji detektuje opterećenje smanjuje kontinuirano opterećenje motora pumpe za ulje; nacin rada daljinskog električnog upravljanja je jednostavan, lak i fleksibilan. Dodano je nekoliko tačaka za detekciju hidrauličkog pritiska radi pojednostavljenja održavanja i servisnih radova.

Mast Sistem
Dupleksni jarbol ima povećanu širinu, veću otpornost na torziju i širi pregled; uljni krug sa dvostrukim upravljačkim ventilima ima veću sigurnost. Hidraulično podešavanje širine vilice je standardna konfiguracija.

Gde se nalazimo

Kontakt info