OSTALI PROIZVODI A SERIJE

A Serija 1.0 3.5t cetiri tocka

A Serija 1.0-3.5t (četiri točka)

A Serija 1.5t

A Serija 1.5t

A serija 4.0 4.99t cetiri tocka

A serija 4.0-4.99t (četiri točka)

A serija 12 16t cetiri tocka

A serija 12-16t (četiri točka)

A serija 14 16t cetiri tocka

A serija 14-16t (četiri točka)

A Serijski elektricni viljuskar sa dvostrukim pogonom

A Serijski električni viljuškar sa dvostrukim pogonom

A serija 12-16t (četiri točka)

Hidraulični sistem
Sistem je opremljen elektro-hidrauličnim proporcionalnim sekcijskim ventilom svetski poznate marke, pumpom sa tihim zupčanikom, upravljačkom ručicom za elektricno upravljanje i motorom pumpe za naizmeničnu struju. Hidraulični sistem koji detektuje opterećenje smanjuje kontinuirano opterećenje motora pumpe za ulje; način rada daljinskog električnog upravljanja je jednostavan, lak i fleksibilan.

Kočioni sistem
Sistem je opremljen hidrauličnim kočnim ventilom Poclain, višepločnim kočnicama za mokru vožnju i opružnim delovanjem, kao i sistemom parkirne kočnice sa hidrauličnim otpuštanjem.

Upravljački sistem
Sistem je opremljen horizontalno postavljenom upravljačkom osovinom cilindra ulja sa jednim cilindrom ulja dvostrukog dejstva, ima potpuno hidraulični servo upravljač, prioritet upravljanja, sa funkcijom prepoznavanja opterećenja i može da omogući jednostavno upravljanje.

Cabin
Kabina je integrisana i potpuno zatvorena. Gumeni prikljucak kabine za smanjenje vibracija u četiri tačke može smanjiti vibracije, a njegova struktura sa prevrtanjem koja je dostupna i za električne i za ručne operacije pogodna je za svakodnevno održavanje.

Gde se nalazimo

Kontakt info