OSTALI PROIZVODI X SERIJE

X serija Elektricni vucni traktor serije 20 32t

X serija Električni vučni traktor serije 20-32t

X serijaTraktor sa unutrasnjim sagorevanjem 3.5 8.0t

X serijaTraktor sa unutrašnjim sagorevanjem 3.5-8.0t

X serijaTraktor sa unutrašnjim sagorevanjem 3.5-8.0t

Predstavljajući koncept dizajna sigurnosti, pouzdanosti, komfora i zaštite životne sredine, Hangcha -ov traktor sa unutrašnjim sagorevanjem serije 3.5 - 8.0 tona ima karakteristike velike snage, velike vučne sile, visoku radnu efikasnost itd. Pogodan je za srednje i kratke udaljenosti i logisticki transport od tacke do tacke.

Eksterijer
Karoserija ima elegantan profil formiran kombinacijom velikih lukova i modernih zakrivljenih površina. Lako prolazno šasija i kabina pravilno su rasporedeni, donoseći vizuelnu napetost i osećaj moći, prateći najnovije medunarodne trendove spoljnog dizajna.

Sigurnost i pouzdanost
Prednji deo, greda itd., Koji su oblikovani čeličnim pločama debljine 20 mm i zavarenim telom, svi imaju visoku čvrštoću i pogodni su za operacije guranja.

Comfort
Sa sistemom interakcije čovek-mašina koji se sastoji od kompaktnih i pouzdanih novih digitalnih multifunkcionalnih instrumenata sa jasnim ekranima od tečnih kristala, kombinovanog prekidača i standardnog brzinomera, rad vozila se može jasno prikazati.

Održivost
Sa dizajnom široko otvorene haube, kada se otvori hauba, motor, rezervoar za gorivo, rezervoar za vodu, pumpa za ulje, upravljač itd. Izloženi su radi lakšeg popravka i održavanja.

Zaštita životne sredine
U skladu sa menjačem velike efikasnosti, motor sa malim brojem obrtaja i velikim obrtnim momentom pruža snažnu snagu i omogućava visoku efikasnost i dobru ekonomičnost vozila.

Gde se nalazimo

Kontakt info