OSTALI PROIZVODI X SERIJE

X serija 0.8 1.0t

X serija 0.8-1.0t

X serija 1.0 3.5t cetiri tocka

X serija 1.0-3.5t (četiri točka)

X serija 4.0 5.0t cetiri tocka

X serija 4.0-5.0t (četiri točka)

X serija 6.0 10t Cetiri tocka

X serija 6.0-10t (Četiri točka)

X serija 1.0-3.5t (četiri točka)

Stabilnost
Vučni motori su paralelno rasporedjeni, baterije su pricvršćene na dnu okvira kamiona, a rastojanje vratila i udaljenost stvarnih točkova su produženi, sa ciljem da se poveća tačka zaokreta upravljačke osovine i skrati prednji prepusti za odličnu stabilnost .

Efikasnost
Usvojeni su vučni motor velike snage i menjač sa brzim obrokom. Maksimalna brzina kretanja i nagib penjanja pod punim opterećenjem povećani su na 16,5 km/h odnosno 20%. Motor pumpe velike snage sa tihim i velikim kapacitetom pražnjenja usvojen je radi poboljšanja brzine podizanja. Na primer, maksimalna brzina podizanja pri punom opterećenju od 1,5 tone može da dostigne 420 mm/s. Kompaktan dizajn, širina kamiona od 2 do 2,5 tone iznosi samo 1180 mm.

Comfort
Dizajnirano na osnovu ergonomije, duže meduosovinsko rastojanje pruža veći prostor za noge. Prečnik upravljača je smanjen na 300 mm. Sedišta se mogu podesiti napred i nazad kako bi rukovaoci mogli da izaberu najbolji položaj za vožnju. Humanizovani dizajn. Dodati su skladišni prostor, USB interfejs i drugi.

Sigurnost
Prednja LED svetla i kombinovana svetla pružaju bolji pregled rukovaocima pod bilo kojim okolnostima. Uredaj za zaštitu od preopterećenja za elektroniku i hidrauliku, u skladu sa sigurnosnim specifikacijama.

Održavanje
Donja ploca ispod nogu može se rastaviti bez alata, što je zgodno za proveru i popravku svih motora i sistema za hodanje. Kočiona tečnost se može dodati kada se otvore poklopac štitnika i poklopac ulja. Potpuno otvaranje poklopaca prilično je pogodno za motore za održavanje i kontrolere.

Napredovanje
Regulatori naizmenične struje ostvaruju računarsku kontrolu pri putovanju, okretanju, podizanju, nagibu i drugim pokretima. Regenerativno kočenje štedi energiju i povećava efikasnost tokom usporavanja, promene smera i vožnje nizbrdo kamiona.

Gde se nalazimo

Kontakt info